M330 – NY BLANDARPUMP FRÅN M-TEC


Huvudfokus vid utvecklandet av M330 låg på att skapa en maskin som är enkel att arbeta med och att rengöra samtidigt som kvaliteten på färdigblandat material blir högt. Maskinen skall dessutom vara prisvärd för kunderna. Med blandaren M330 presenterar M-Tec en kombinerad blandare och pump som uppnår alla dessa mål.

Hög blandningskvalitet

Genom att kombinera en stor blandnings-kammare med M-Tecs patenterade sumpprincip erhålls bästa möjliga blandning av konventionella och mer komplexa material. Konsistensen på färdigblandat material hålls jämn genom att områden för torrt och fuktigt material hålls avskilda. Att materialtillförseln styrs via sonder gör att antalet arbetsavbrott kan reduceras.

Enkel att hantera och rengöra

Med enbart två driftbrytare att hålla reda på är M330 enkel att förstå sig på, särskilt för personer som är ovana att arbeta med blandare. Stora svängbara hjul gör det enkelt att flytta runt M330 på arbetsplatsen. Med en bredd på 640 mm går den också in genom alla vanliga dörrar. Utan några specialverktyg kan motorer och pump enkelt plockas av från blandaren.

Väggarna på blandningskammaren är klädda med polyuretan, vilket både är slitstarkt och enkelt att rengöra.

Lång livslängd

Slitaget på blandningsverktyg och pumpmantel/skruv minskas genom att rotationshastigheten på blandnings- och pumpmotor är lägre. Detta utan att kompromissa med blandningskvaliteten.

Teknisk data

M330 levereras med blandarpump inklusive kompressor med automatisk avstängning och vattenpump.

Kapacitet
Ca 24 l/min (6-47 l/min beroende på skruv och mantel)
Pumplängd
Upp till 50 meter*
Pumphöjd
Upp till 30 meter*
Pumptryck
Upp till 30 bar
Mått (L x B x H):
1650 x 640 x 1470 mm.
Vikt
270 kg

* beroende på material samt val av pumpmantel och skruv.

M330 blandar med sumpmetoden. Detta ger en snabbare och bättre blandning.

Användning